Πιστοποιητικά

Δρ. Kate Perry 
Η Δρ. Kate Perry [MSc (Hons), PsychD, MNZPB] είναι επαγγελματίας ψυχολόγος με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 χρόνων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τόσο στην έρευνα όσο και στις κλινικές δυνατότητες παγκοσμίως. Στα ενδιαφέροντα της Kate συγκαταλέγεται η εφαρμογή μεθόδων ψυχολογίας για την παροχή βοήθειας με στόχο την καλύτερη διαχείριση συγκεκριμένων δυσκολιών, όπως ο πόνος, η κούραση και το στρες, σε ασθενείς που ζουν με μακροχρόνιες ασθένειες.
 
Arden Corter 
Η Arden Corter [BSc (Hons), MSc] κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην ψυχολογία υγείας και ολοκληρώνει το διδακτορικό της στην Ψυχαναλυτική Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Ώκλαντ στη Νέα Ζηλανδία. Η τρέχουσα έρευνά της επικεντρώνεται στη σωματική και συναισθηματική προσαρμογή στον καρκίνο και στη θεραπεία του. Προηγουμένως η Arden εργαζόταν στην βαθμολόγηση τοπικών υπηρεσιών υποστήριξης για τον καρκίνο και της πολιτικής τους στην παράδοση θεραπείας υποστήριξης για τον καρκίνο στη Νέα Ζηλανδία.
 
Δρ. Claire Harrison 
Η Δρ. Claire Harrison [MD, FRCP, FRCPath] είναι σύμβουλος αιματολόγος σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Η.Β. για περισσότερα από 10 χρόνια. Είναι παγκόσμια ειδικός στα ΜΥΝ με κύριο ενδιαφέρον τις κλινικές δοκιμές, οργανώνει το δίκτυο ΜΥΝ των κλινικών ιατρών στο Η.Β. και έχει ολοκληρώσει πολλές διεθνείς συνεργασίες. Έχει εργαστεί με ενθουσιώδεις ασθενείς και συναδέλφους για τη δημιουργία φιλανθρωπίας για ασθενείς με ΔΠΠ (Διαταραχή Πολλαπλής Προσωπικότητας).